مقاله بررسی اثر حلالهای مختلف بر متابولیت های ثانویه ی ریشه گیاه دارویی باریجه منطقه نیشابور تحت pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر حلالهای مختلف بر متابولیت های ثانویه ی ریشه گیاه دارویی باریجه منطقه نیشابور تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر حلالهای مختلف بر متابولیت های ثانویه ی ریشه گیاه دارویی باریجه منطقه نیشابور تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:4
چکیده:
باریجه Ferula gummosa Boiss گیاهی مونوکاربیک از تیره چتریان (Apiaceae) است که دارای ترکیبات اسانسی و رزینی فراوان می باشد. در این پژوهش ریشه باریجه از ارتفاعات شهرستان نیشابور جمع آوری شد. پارامترهای اندازه گیری شده شامل فنول کل، فلاونوئید کل و آنتی اکسیدان بوده است که مقدار آنها با استفاده از روش های اسپکتوفنومتری اندازه گیری شد. نتایج نشان داده است که ن وع حلال اثر معنی داری بر م یزان فنول نداشت. بیشترین میزان فلاونوئید در حلال اتانولی (22/04 میلی گرم کوئرستین اسید بر گرم) و کمترین میزان آن در حلال آبی (31/137 میلی گرم کوئرستین اسید بر گرم) مشاهده شد. بیشترین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی مربوط به حلال استونی (55/454 درصد مهار رادیکال آزاد) بوده است.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0